staande-deco-stuc

Mooi stucwerk maakt het verschil. Er zijn veel dingen waarvan wij zeggen dat kan u makkelijk zelf, maar mooi stucwerk vereist veel ervaring. 

Glad Pleisterwerk

Glad pleisterwerk is het opbrengen van een dunne laag gips op muren of plafonds die behang- of sausklaar wordt afgewerkt.

Raapwerk

Raapwerk is een laag gips of mortel die dikker dan 1cm wordt aangebracht. Zwaar beschadigde, kromme of grove muren en plafonds worden met gips weer strak en recht gestuukt. In natte ruimtes zoals badkamers, wc’s en keukens kunnen muren met mortel recht, waterpas en haaks worden uitgeraapt ter voorbereiding van tegelwerk.

Lijstenwerk en ornamenten

Ter decoratie van muren, plafonds en doorgangen kunt u kiezen voor lijsten en ornamenten. Deze kunnen uw ruimte een klassiek versierd karakter, maar ook een strak en minimalistische uitstraling geven. Wij restaureren ook oude en beschadigde lijsten en ornamenten.

Marmer- betonlook pleisters

Deze stuctechniek zorgt ervoor dat uw muren een marmeren of stenen uiterlijk krijgen.  Afhankelijk van het gekozen pruduct wordt er een marmer of steen uitziende pleisterlaag aangebracht. Deze pleisterlaag is beschikbaar in verschillende kleuren en structuren. Deze techniek heeft ook een waterdichte variant die in badkamers, keukens en dergelijke kan worden aangebracht.

Schuurwerk

Schuurwerk is een stuctechniek waarbij een fijne zandkorrel wordt toegevoegd aan het gips die uw muren en plafonds het ‘vlam’ effect geven. Schuurwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren.